Welkom op onze website

Het doel van deze website is om onze medemens te informeren. In de afgelopen twee jaar hebben we allemaal wel gemerkt welke impact de maatregelen omtrent het coronavirus op de samenleving hebben. Iedereen heeft een mening en gelukkig is dit een goed recht. Het vormen van een mening is heden ten dagen echter steeds lastiger gebleken. Informatie is vaak niet of soms onvolledig beschikbaar voor de meeste mensen.
Door op deze website informatie op een eenvoudige manier te verzamelen en aan te bieden, willen we zoveel mogelijk mensen de kans geven om zich een gewogen beeld te vormen van de huidige situatie.

Mobirise

Hoe Nu Verder??

De Hoe Nu Verder krant wordt vanaf 7 maart a.s. op ieder adres in Nederland bezorgd en heeft een oplage van 5,9 miljoen stuks.

Een groep bezorgde Nederlanders heeft in samenwerking met de VVJ (Vereniging van Vrije Journalisten) en de onafhankelijke media het initiatief genomen om voor iedere inwoner van Nederland een gratis krant uit te brengen. De Hoe Nu Verder krant.

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE

Kijktips

Leden van Venlo e.o. voor Vrijheid gebruiken spreektijd in de gemeenteraad van Venlo

De grootste fraude ooit!!!

De grote corona- en vaccinatie-update! Met immunoloog prof. dr. Theo Schetters

Corona in 7 minuten. (niet recent maar wel nog actueel)

Campagne

De campagne van Venlo e.o. voor Vrijheid is bedoeld om in verbinding te treden met onze stadsgenoten uit Venlo e.o. en medeburgers van daarbuiten.
Wij hebben de afgelopen twee jaar gemerkt dat veel burgers geen toegang meer hebben tot belangrijke informatie aangaande bv. de coronacrisis. Daarnaast viel ons op dat belangrijke inzichten en oplossingen voor deze crisis worden geweerd uit het publieke debat.

Het doel van onze huidige campagne met de website en de folder is om deze censuur aan de kaak te stellen en te doorbreken. Zodat burgers van Nederland ook toegang krijgen tot informatie die niet in lijn ligt met het beleid van de overheid.
Wil je ons hierbij helpen?

Dat kan op de volgende 7 manieren:
- Deel onze website, folder en andere informatiekanalen binnen je eigen kring, zodat ook anderen kennis kunnen nemen van wat er achter de schermen allemaal gaande is.

- Stuur video’s, artikelen of mediakanalen die interessant zijn voor onze website naar ons door via: tips@venlovoorvrijheid.nl (wij zijn met name op zoek naar evenwichtige, betrouwbare, onthullende en verdiepende informatie)

- Doneer een bedrag aan ons initiatief dat passend voor je is. Om ons werk te ondersteunen, meer folders te kunnen drukken en onze campagne te delen met meer van onze stadsgenoten. We hebben bv. nog ongeveer 500,- euro nodig om de folder dekkend bezorgt te krijgen door heel Venlo, inclusief dorpskernen.
Help ons met een donatie op NL36 TRIO 0320 3846 67 t.n.v. Venlo voor Vrijheid

- Maak zichtbaar dat je onze campagne steunt. We hebben vlaggen, stickers en posters die je op kan hangen voor je raam. Deze kun je bestellen en afhalen bij Hart et Cetera (Bolwaterstraat 38) van donderdag t/m zaterdag van 11.00 – 17.00 uur.

- Koop voor 44,- euro een Pakket voor de Vrijheid met een vlag (100x150), twee posters (A3), drie stickers en 10 visitekaartjes.

- Wordt jij blij en enthousiast van deze campagne? Heb jij talenten die je graag in wilt brengen ter versterking van Venlo e.o. voor Vrijheid? Neem dan gerust eens contact met ons op via: mailons@venlovoorvrijheid.nl

- Loop wekelijks op woensdag mee met de Fakkeltochten die steevast om 19.00 uur vertrekken vanuit Sur Meuse (Helling 5) in Blerick. Van daaruit wordt meestal een ronde gelopen over de brug naar Venlo richting het Stadhuis, en van daaruit weer terug naar Blerick.

Kom met ons in gesprek op locatie
Wij kunnen ons voorstellen dat de informatie die wij via onze website en de folder delen, vragen bij je oproept. Graag bieden we de mogelijkheid om hierover met ons in gesprek te gaan. De data en plekken waar wij de komende tijd te vinden zijn, vind je hier beneden. (deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt)

Zondag 10 april van 13.00 – 16.00 uur: bij het beeld van de Haan (van Rik van Rijswick) op de Keulse Poort voor het Limburgs Museum

Zaterdag 23 april van 13.00 – 16.00 uur: voor het Raodhoes in Blerick (begin Kloosterstraat)
We zijn te herkennen aan de vlag van Venlo e.o. voor Vrijheid.

Made with Mobirise ‌

Free Website Maker