Campagne

Mobirise

Medeburgers

Wellicht heb je ‘m al ontvangen in je brievenbus? De folder van Venlo e.o. voor Vrijheid, verspreid onder een groot deel van de inwoners van onze stad. Wijk voor wijk, huis voor huis en hart voor hart. Mocht dat (nog) niet zo zijn, dan delen we hiernaast graag de digitale versie met je (Klik op het plaatje voor een grotere versie).

De campagne van Venlo voor Vrijheid is op 5 mei 2021 van start gegaan met ‘Lopen in Liefde voor Vrijheid’. Een wandeltocht vanuit de Vredesvlam in het Julianapark door de binnenstad van Venlo. En via de Vreedzame Krijger op de Kop van Weerd weer terug naar het Julianapark. Hieronder een korte impressie van deze tocht, gemaakt door Dirk.


Daarna vonden er nog 3 manifestaties plaats, waarvan de laatste op het Flujasplein voor de C&A. Op onze tijdlijn (onder ‘Wie zijn wij’) vind je hier meer informatie over. Het doel van de manifestaties was om in liefde (en met respect voor andersdenkenden) te gaan staan voor onze vrijheid, voor onze grondrechten en voor onze menselijkheid.
Begin januari 2022 hebben we onze website naar buiten gebracht om een breder publiek te bereiken over de situatie waar we in zitten. We zijn blij dat we jou mogen verwelkomen op onze website!

Campagne
De campagne van Venlo e.o. voor Vrijheid is bedoeld om in verbinding te treden met onze stadsgenoten uit Venlo e.o. en medeburgers van daarbuiten.
Wij hebben de afgelopen twee jaar gemerkt dat veel burgers geen toegang meer hebben tot belangrijke informatie aangaande bv. de coronacrisis. Daarnaast viel ons op dat belangrijke inzichten en oplossingen voor deze crisis worden geweerd uit het publieke debat.

Het doel van onze huidige campagne met de website en de folder is om deze censuur aan de kaak te stellen en te doorbreken. Zodat burgers van Nederland ook toegang krijgen tot informatie die niet in lijn ligt met het beleid van de overheid.
Wil je ons hierbij helpen?

Dat kan op de volgende 7 manieren:
- Deel onze website, folder en andere informatiekanalen binnen je eigen kring, zodat ook anderen kennis kunnen nemen van wat er achter de schermen allemaal gaande is.

- Stuur video’s, artikelen of mediakanalen die interessant zijn voor onze website naar ons door via: tips@venlovoorvrijheid.nl (wij zijn met name op zoek naar evenwichtige, betrouwbare, onthullende en verdiepende informatie)

- Doneer een bedrag aan ons initiatief dat passend voor je is. Om ons werk te ondersteunen, meer folders te kunnen drukken en onze campagne te delen met meer van onze stadsgenoten. We hebben bv. nog ongeveer 500,- euro nodig om de folder dekkend bezorgt te krijgen door heel Venlo, inclusief dorpskernen.
Help ons met een donatie op NL36 TRIO 0320 3846 67 t.n.v. Venlo voor Vrijheid

- Maak zichtbaar dat je onze campagne steunt. We hebben vlaggen, stickers en posters die je op kan hangen voor je raam. Deze kun je bestellen en afhalen bij Hart et Cetera (Bolwaterstraat 38) van donderdag t/m zaterdag van 11.00 – 17.00 uur.

- Koop voor 44,- euro een Pakket voor de Vrijheid met een vlag (100x150), twee posters (A3), drie stickers en 10 visitekaartjes.

- Wordt jij blij en enthousiast van deze campagne? Heb jij talenten die je graag in wilt brengen ter versterking van Venlo e.o. voor Vrijheid? Neem dan gerust eens contact met ons op via: mailons@venlovoorvrijheid.nl

- Loop wekelijks op woensdag mee met de Fakkeltochten die steevast om 19.00 uur vertrekken vanuit Sur Meuse (Helling 5) in Blerick. Van daaruit wordt meestal een ronde gelopen over de brug naar Venlo richting het Stadhuis, en van daaruit weer terug naar Blerick.

Nieuwe wegen
Vanuit de verbinding en interactie die zo ontstaat, willen we je daarnaast ook uitnodigen om nieuwe wegen te gaan verkennen. Wegen naar nieuwe vormen van samenwerking. Naar nieuwe vormen van (zelf)organisatie op regionaal niveau. En terug naar de menselijke maat, in alle vormen en structuren die onze levens raken en beïnvloeden.
Vanuit deze richting kunnen we nieuwe antwoorden en oplossingen vinden voor de uitdagingen waar we gezamenlijk voor staan. Wil jij meehelpen, ook om deze nieuwe wegen te verkennen en op te bouwen? Misschien staat er al een passende (eerste) stap voor jou tussen de zeven manieren om te helpen.

Tot slot willen we je bedanken voor je interesse in ons verhaal!
Ook willen we je laten weten dat Venlo e.o. voor Vrijheid volledig gedragen wordt door vrijwilligers en sympathisanten. Mensen, zoals jij en ik, die de urgentie voelen om in beweging te komen en te gaan staan voor onze vrijheid, voor onze rechten en onze menselijkheid. Voor onszelf, voor onze kinderen, en voor onze kleinkinderen. Loop je met ons mee?
Venlo e.o. voor Vrijheid
(Maarten, Mariëlle, Martijn, Dirk, Boris, Lon, Nicky, Noah, Niels en Sjoerd)


Created with Mobirise ‌

Free Web Page Creator